Тематичне свято «Ми не забудемо тебе, Тарасе».

2016-03-11

Тематичне свято «Ми не забудемо тебе, Тарасе».

Щовесни на початку березня в нашій державі вшановують пам’ять Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. 9 Березня 2016 року Україна відзначила 202 роки від дня народження поета. Т.Г.Шевченко – великий український народний поет. Життя нашого генія таке дивне, що слухаючи про нього, можна було б сказати, що це якась легенда, коли б усе те не було правдою. В нашому садочку уже стало традицією відзначати шевченківські дні.
11 березня 2016 року в ДНЗ «Теремок» смт. Баришівка було проведено тематичне свято «Ми не забудемо тебе, Тарасе» , з метою популяризації творчої спадщини Т.Г.Шевченка, активізації патріотичного виховання, пов’язаного з іменем видатного митця , розширення та закріплення знань дітей про творчість та життя великого поета, прищеплювати любов до творів видатного поета, виховання морально-духовних цінностей.

У тематичному святі брали участь старша група «Бджілка» (вихователь Лишко Ю.І.) та вихованці старшої групи «Сонечко»(вихователь Забіяка Л.В.). Були використані різні форми організації дитячої життєдіяльності: читання творів, декламування віршів, прослуховування віршів в аудіозапису, перегляд слайдів по ознайомленню з творчістю та життям відомого поета.

Минають віки, стираються написи на камені, тліють книги, руйнуються будівлі, але слово Шевченка – живе і вічне. Вивчаймо його, виконуймо його заповіти, які посилав він синам свого народу.

Вихователь : Лишко Ю.І./Files/images/DSC_0056.JPG/Files/images/DSC_0033.JPG/Files/images/DSC_0015.JPG/Files/images/DSC_0008.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 139