Акція «Зробимо Україну чистою-2016!»

2016-04-22

Акція «Зробимо Україну чистою-2016!»

На виконання наказу Управління освіти, молоді та спорту БРДА від 17.03.2016 №87 «Про проведення двомісячника благоустрою» повідомляємо, що колектив дошкільного навчального закладу ясла-садок «Теремок» приймає активну участь у заходах щодо підвищення рівня благоустрою смт. Баришівка.

Постійно проводяться захо/Files/images/DSC_5652.JPG/Files/images/DSC_5654.JPGди щодо благоустрою та озеленення території закладу: здійснюється насадження квітів, кущів, санітарна очистка сухих дерев, побілка бордюр та обкошування дитячих ігрових майданчиків.

У рамках проведення акції «Зробимо Україну чистою-2016!» в закладі відбулися наступні заходи: - педагогами дитячого садка у дошкільних вікових групах проведені тематичні заняття «Бережімо природу!», «Ми і довкілля», «Птахи – наші друзі» та ін.;

- вихователі старшої вікової групи спільно з дітьми організували висадження на території дитячого садка кущів троянд, фруктових дерев;

- з метою реалізації програмового розділу «Трудова діяльність», діти дошкільних груп виконували трудові доручення, а саме: прибирання сухих гілочок на майданчиках, висадження квітів, надання допомоги вихователям у підпушуванні клумб, догляд за кімнатними рослинами у куточках природи.

22 квітня 2016 року колектив ДНЗ «Теремок» взяв активну участь в акції, а саме: за закріпленим маршрутом по смт. Баришівки здійснено побілку дерев, стовпів та прибирання; проведений благоустрій території дитячого садка.

Вихователь – методист Бодак Т.П.

Кiлькiсть переглядiв: 140