«Теремок» святкував День Дошкілля

2017-09-27

27 вересня 2017 в ДНЗ «Теремок» святкували День Дошкілля.

У світлій святковій залі зібралися всі, для кого головне в житті – Дитина, її освіта, здоров'я, майбуття. Для дітей та всіх працівників садочка організовано цікаву та змістовну концертну програму вихователями старших груп Бутовою Р.Л. та Павловою Т.І..

До всіх присутніх зі словами привітань звернулася господиня дитсадка Мерва В.Ф. Окремі слова вдячності Віра Федорівна висловила педагогічним працівникам, які безпосередньо причетні до справи навчання та виховання дітей, наголосила, що бути вихователем – це високе покликання і почесна місія, адже від професіоналізму, терпіння і мудрості, пильної уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – діти, а діти – це продовження життя і наша надія.

/Files/photogallery/DSC_0120.JPG

Завітали з привітаннями і гості з відділу освіти та селищної ради. Привітатизі святом працівників садочка завітала методист районного управління освіти Бойко О.М. , вона зазначила, що дане свято - це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Приємним сюрпризом для дітей і гостей свята став подарунок від Олени Миколаївни – це поява казкових героїв Кота та Зайчика, а також вручення методистом сертифіката на поліпшення матеріально-технічної бази ДНЗ «Теремок».

/Files/images/DSC_0095.JPG

Звернулася з найкращими побажаннями до працівників закладу заступник сели

щного голови Дончук Ж.В. Жанна Віталіївна подякувала всім працюючим у закладі за їхню невтомну працю, за те, що вихователі віддають щодня тепло своїх сердець дітям!

/Files/images/den_doshkllya/DSC_0183.JPG

До всіх привітань приєдналася і представник батьківського комітету Костенко О.П. Вона схвильовано дякувала вихователям і няням, завідуючій і всім, хто приймає участь у вихованні їх дітей. До привітань приєднався підприємець Матус В.І. та подарував для кожної групи по волейбольному м’ячу.

Першими з Днем дошкілля всіх присутніх вітали діти групи «Веселка» (вихователь Ліновицька В.Й.) з танцювальною композицією «Український рушничок». Святковий сценарій свята продовжили вихованці групи «Чомусики» (вихователь Шпунт Н.А.) з патріотичною піснею про Україну та танцювальною композицією «Діточки, як квіточки». На святі звучали дитячі віршики, дзвінкі голосочки доносили славу та шану нелегкій праці педагогів, діти дякували за щоденне тепло виховательських сердець, за щирість, доброту, за відданість своїй професії. Діти групи «Сонечко» (вихователь Хромих В.П.), найменші учасники свята, порадували всіх своїм таночком «Козачата».

Слова подяки всім працівникам садочка висловили діти старшої групи «Зернятко» (вихователь Павлова Т.І.). Яскравим виступом був номер від групи «Пізнайко» з пісенькою на англійській мові (керівник гуртка Тимченко І.М.). Цікаву гумористичну інсценівку підготували вихованці групи «Барвінок» (вихователь Лиходєдова Р.А.). незабутнє враження справив танок малят «Маки» групи «Ромашка» (вихователь Коломієць О.О.) на батьків і гостей свята.

Протягом концертної програми вихователі мали можливість проявити свій творчий хист та креативність. Колектив вихователів порадував батьків та гостей свята інсценівкою та гумористичними піснями про буденне життя у дитячому садку.

В завершення свята ведуча Бутова Р.Л. побажала всім діткам, працівникам та присутнім гостям мирного та блакитного неба не тільки в Україні, а й на всій землі. На підтримку слів ведучої вихованці групи «Пізнайко» (вихователь Бутова Р.Л.) заспівали патріотичну пісню про мир.

/Files/images/den_doshkllya/DSC_0071.JPG/Files/images/den_doshkllya/DSC_0118.JPG/Files/images/den_doshkllya/DSC_0144.JPG/Files/images/den_doshkllya/DSC_0138.JPG/Files/images/den_doshkllya/DSC_0128.JPG/Files/images/den_doshkllya/DSC_0086.JPG/Files/images/den_doshkllya/DSC_0132.JPG/Files/images/den_doshkllya/DSC_0177.JPG/Files/images/den_doshkllya/DSC_0192.JPG/Files/images/den_doshkllya/DSC_0099.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 215