День відкритих дверей!!!

2014-09-26

Стало вже традицією кожної осені в кінці вересня до Всеукраїнського Дня дошкілля проводити в нашому дитячому садку «Теремок» День відкритих дверей. Ось і 26 вересня ми знову запросили батьків до нас у гості. Вони з задоволенням відгукнулися на запрошення: протягом дня в гостях побувало 87 чоловік, які мали змогу подивитися різні форми роботи з дітьми.

Спочатку був представлений урок веселої гімнастики «Клоуни» в середній групі «Сонечко» (вихователь Забіяка Л. В.), а в середній групі «Бджілка» тренінг з фітболу «Мій дзвінкий веселий м’яч» (вихователь Короткова Т. П.) - де гості порівнювали рівень фізичної підготовленості дітей 5-го року життя.

Також, вихователь 2-гої молодшої групи Лозиченко Т. В. провела майстер-клас зі своїми маленькими вихованцями «Мистецтво малювання на склі». Маленькі художники зуміли зобразити красу нашого рідного краю. Діти малювали нетрадиційними засобами малювання: долоньками, пальчиками.

Вихователі запросили діток старших груп і показали майстер-клас «Барвиста феєрія» (танок з тканиною).

Вихователь Савраненко А. О. (середня група «Ромашка») запросила батьків на інтерактивну гру «Вчимося розуміти дітей», де мами і тата, і навіть дідусі з бабусями мали змогу поглянути на типові повсякденні ситуації з дітьми з іншого боку. Приємно було спостерігати за тим, як дорослі знаходили миттєвий вихід із непередбачуваної ситуації.

Було організовано виставку родинних малюнків «Дитячий садок очима дітей», яка дала можливість залучити дітей та їхніх батьків до співпраці, що сприяло розвитку творчості та створенню доброзичливих стосунків.

Оформлено фото – колаж груп «В ігри граємо – життя вивчаємо», та представлена виставка дидактичних посібників «Калейдоскоп знань».

День відкритих дверей дав можливість познайомити батьків з дошкільним закладом, його традиціями, правилами, особливостями освітньо – виховної роботи, зацікавити нею й залучити до участі.

Протягом дня всі члени педагогічного колективу та старша медична сестра відповідали на всі запитання, які ставили їм дорослі гості. Під час спілкування панувала повага та щирість. Це радує, адже всі ми, педагоги та батьки, займаємося однією важливою справою – виховуємо майбутнє покоління!

/Files/images/DSC_1280.JPG/Files/images/DSC_1342.JPG/Files/images/DSC_1358.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 174