Новорічне гарне свято в дитсадочку "Теремок"!!!

2014-12-26

/Files/images/DSC_3689.JPG

Новорічне гарне свято

Завітало до діток.

Подарунків тут багато -

Гей, ставай до нас в танок!

Одним із найважливіших та найколоритніших свят в Україні, безумовно, є Новий рік. І в дитячому садку «Теремок» це свято також відбулося весело та яскраво.

А розпочали святкування групи раннього віку «Зернятко» та «Пізнайко» 22 грудня в понеділок. Вже з самого ранку в приміщеннях панувала атмосфера казки та чудес, адже до малят завітали і Снігуронька, і Снігова баба , і навіть Баба Яга.

Наступного дня група «Квіточка» зачарувала усіх присутніх своєю казковою завірюхою: маленькі сніжинки та різні казкові герої створили справжнє новорічне диво. А група «Сонечко» перейняла естафету і чарівність свята новорічними пригодами Годинника-Колобка.

Група «Чомусики» Новий рік зустрічала, мандруючи сторінками Чарівної книги: різні герої казок показували всі свої уміння, аби подарувати святковий настрій всім присутнім. І група «Барвінок» у своєму святкуванні проходила випробування, аби свято Нового року для всіх героїв відбулося вчасно.

В четвер група «Ромашка» занурила всіх у своє підводне царство, де казкові тваринки дізнавалися як потрібно святкувати Новий рік. А група «Веселка» показала всім як святкують Новий рік в різних куточках світу, інсценуючи своє свято в аеропорту.

І на завершення, гостей порадували своїми подорожами на машині часу група «Бджілка» і своїми казковими цукерочками із веселими таночками група «Вишенька».

І на кожному із святкових ранків в залі було чути сміх, веселощі, оплески, адже своїх батьків та рідних радували дітки в образах казкових героїв; танцювали і східні танці, і таночки інопланетян, мешканців лісу та підводного царства; отримували подарунки від Діда Мороза. І кожен із глядачів отримав велике задоволення./Files/images/IMG_1392.JPG/Files/images/DSC_3321.JPG/Files/images/DSC_3426.JPG/Files/images/DSC_3650.JPG/Files/images/DSC_3689.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 179